1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 11.00 uur tot tot 23.00 uur − meer info »

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Verdachte aangehouden in kader van onderzoek naar steekpartij bij station Muziekwijk

112 Muziekwijk


De politie heeft een verdachte aangehouden in het kader van het onderzoek naar een steekpartij bij station Almere Muziekwijk.

De steekpartij vond eind september plaats, bij de steekpartij raakte een 24-jarige man uit Almere ernstig gewond waardoor er een traumahelikopter werd opgeroepen om medische hulp te verlenen aan het slachtoffer. De aangehouden persoon wordt verdacht van poging tot doodslag.

De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en is tevens ook nog op zoek naar getuigen: zij worden opgeroepen om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Muziekwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Muziekwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

11.3 °C

Droog na regen, temperatuur voelt aan als 8,4 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only