1

Word jij onze 37,596e volger?

instagram

linkedin

Komende nacht vallende sterren te zien

1 reacties Entertainment


In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er veel vallende sterren te zien, zo melden verschillende weerdiensten als WeerOnline.

Volgens WeerOnline zullen er hier en daar dikke sluierwolken over het land trekken, maar zijn er ook veel opklaringen waardoor de vallende sterren zeker te zien zullen zijn. Aangeraden wordt om vanaf een relatief donkere plek naar de hemel te kijken.

Landinwaarts kan het afkoelen naar zo'n 11 graden, dus een jas of dik vest is geen overbodige luxe. Ook blijft het droog.

Weerbericht vrijdag en komend weekend

Net als donderdag laat de zon zich vrijdag, zaterdag en zondag ook vaak zien waarbij de temperatuur oploopt tot maximaal 25 graden (vrijdag). Het weekend wordt wel ietsje koeler dan de vrijdag, de temperatuur zal zaterdag en zondag niet hoger uitkomen dan 22 graden.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 33 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 33 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Willy Brouwer-Willemse op donderdag 12 augustus 2021 om 19.11 uur
Nou ik ben bang van niet 🌠 Zie momenteel alleen bewolking ☁️
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Dinsdag 30 november 2021

9.4 °C

Af en toe lichte regen, temperatuur voelt aan als 6,8 °C. - meer weer »

Di

9 - 9 °

Wo

3 - 6 °

Do

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only