1

Word jij onze 37,597e volger?

instagram

linkedin

Verschillende activiteiten tijdens de herfstvakantie bij Stad & Natuur

Entertainment

Foto door: Jorn van Eck


De herfstvakantie staat voor de deur en met het programma van Stad & Natuur hoeven kinderen zich geen moment te vervelen! Weer of geen weer: jas en schoenen aan want er is iedere dag iets te doen in het Almeerse groen.

Er zijn in de herfstvakantie verschillende activiteiten door Stad & Natuur georganiseerd:

  • Zaterdag 16 oktober kunnen kinderen een heerlijk walnotenbroodje bakken in het Vroege Vogelbos in het kader van de Dutch Foodweek. De dag erna kunnen zij bij het Klokhuis terecht om lampionnen te knutselen.
  • Op dinsdag 19 oktober kunnen kinderen tussen de 2 en 8 jaar zich vermaken met kindertheater Tok Tuk Tuk: een eigenwijze kip en een trotse haan zingen vrolijke liedjes, doen gekke kunsten en houden een heuse loterEI!
  • Op kinderboerderij den Uylpark kunnen kinderen een dag later, op de woensdag, terecht voor het rondneuzen in het rariteiten kabinet en bosbeesten timmeren als een eekhoorn op wielen of een spijkerbillendraak.
  • Donderdag kunnen complete gezinnen naar de Kemphaan om een modderschilderij te maken, als een kunstwerk met herfstbladeren, grassprieten of andere natuurschatten.
  • Op de vrijdag kunnen kinderen meedoen aan CSI Almere in het Vroege Vogelbos waar natuurdetective Jac. P. Struiner laat zien hoe een dierenmisdaad wordt opgelost.
  • De herfstvakantie wordt tot slot op de zondag afgesloten met een workshop stopmotion filmpje maken in het Klokhuis. 

Liever nog even lekker wandelen? Dan kan er meegedaan worden aan verschillende speurtochten als de vernieuwde Varken Vinny Verkent speurtochten bij de kinderboerderijen of de herfstspeurtocht op de Kemphaan. 

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 33 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 33 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Dinsdag 30 november 2021

9.7 °C

Dichte motregen, temperatuur voelt aan als 7,2 °C. - meer weer »

Di

9 - 9 °

Wo

3 - 6 °

Do

2 - 6 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only