1

Opnieuw gratis croissants en appeltaart voor de eerste 200 klanten die zaterdag en zondag een bezoekje brengen aan de nieuwe vestiging van DekaMarkt - ditmaal aan de Brink in Almere Haven waar de derde vestiging van DekaMarkt haar deuren opent.

Komende zaterdag worden de eerste 200 klanten getrakteerd op een gratis appeltaart. Zondag krijgen de eerste 200 klanten gratis croissants. Ook staat er zaterdag een poffertjeskraam voor de deur en rijden er zondag medewerkers per bakfiets rond om een appeltje voor de dorst uit te delen.

Van DEEN naar DekaMarkt

Nog geen week geleden opende de eerste twee DekaMarkt winkels hun deuren en vandaag volgt DekaMarkt nummer drie. Na een korte ombouwperiode opende de voormalig DEEN-supermarkt aan de Brink in Almere Haven vrijdagochtend de deur als DekaMarkt. Supermarktmanager Malika Bejja knipte het lintje door en heette iedereen van harte welkom in haar nieuwe supermarkt. De eerste 200 klanten konden rekenen op een gratis bos bloemen.

Supermarktmanager Malika Bejja zegt enorm trots te zijn op haar winkel. Medewerkers die hiervoor werkzaam waren in de vestiging die nog handelde onder de naam DEEN, zijn ook werkzaam bij de vernieuwde winkel als DekaMarkt.

Net als bij andere vestigingen van DekaMarkt, zijn ook in Almere Haven de bekende DEEN-producten terug te vinden als de vertrouwde knoflooksaus, kibbeling en verse maaltijden.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

28-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.