Woensdag 26 januari 2022
5.2 °c
1

Word jij onze 37,779e volger?

instagram

linkedin

Almere rolt rode loper uit voor landelijke première van Titanic de musical in Kunstlinie

Entertainment


Afgelopen zondag vond in de Kunstlinie in Almere Stad de landelijke première plaats van de musical Titanic. Vele bekende Nederlanders verschenen op de rode loper buiten het pand en genoten van de allereerste vertoning onder begeleiding van een live-orkest.

De musical vertelt het verhaal van het wereldberoemde schip dat in 1912 de Engelse haven uitvaarde, maar niet terugkeerde. Het schip kwam in aanvaring met een ijsberg en kostte meer dan 1500 mensen het leven. Hoofdrollen in de musical zijn er onder meer voor René van Kooten en Mariska van Kolck.

Tijdens het slotapplaus van de première werd producent van de musical, Hans Cornelissen, en tevens acteur onder meer bekend als Gert-Jan van der Ploeg uit 'Zeg ns Aaa', benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Voor wie de musical wil bekijken, is er kans in april volgend jaar: dan strijkt de productie opnieuw neer in Almere om tweemaal de musical op te voeren.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 29 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 29 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!