De politie heeft woensdagavond een 22-jarige Almeerder op een snorfiets aangehouden in Almere Haven na een achtervolging.

Volgens de politie kon de motoragent de man aanhouden nadat hij met zijn snorfiets onderuit ging. Na zijn aanhouding werden er meerdere overtredingen geconstateerd: het voertuig bleek onverzekerd en geschorst, het voertuig had een vals kenteken en de bestuurder reed zonder rijbewijs.

Tot slot wees een drugstest ook nog uit dat de man onder invloed was van drugs. De man zit nog vast.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Johnnie Berkel op donderdag 06 januari 2022 om 12.36 uur STOER HOOR!! Maar toen mijn dochter van 16 weerd lastig gevallen en beroofd hadden jullie geen tijd. Aangifte doen kon pas 4 dagen later.


avatar

Geplaatst door Gino Speth op donderdag 06 januari 2022 om 13.28 uur Dus ben je nu pissig omdat ze iemand terecht aanhouden en dus wel hun werk doen?🤔


avatar

Geplaatst door Milenko Amsterdam op vrijdag 07 januari 2022 om 19.26 uur Soldaat 👌 Al die kut regels !


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.