De politie is donderdagmiddag opzoek naar de 9-jarige Naraynio die voor het laatst is gezien in de omgeving van de Boomgaardweg in Parkwijk.

Volgens de politie heeft de jongen een licht getinte huidskleur, kort kroeshaar, een dun postuur en redelijk lang voor zijn leeftijd. Hij draagt een blauwe jas met capuchon, een zwarte spijkerbroek en witte gympen.

Een ieder die de jongen ziet, wordt gevraagd om het alarmnummer (112) te bellen. Onder meer is er een Burgernet-actie gestart om de jongen te vinden.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (5)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Nozhi Mzi op donderdag 15 september 2022 om 16.24 uur … k word zo gek door zulke nieuws , mijn hart krijgt gwn zo’n pijn 😢 ik hoop dat hij snel gevonden wordt en weer thuis komt.


avatar

Geplaatst door Wil Smit-Brama op donderdag 15 september 2022 om 16.26 uur Ik hoop, dat hij thuiskomt 😇🙏🏼


avatar

Geplaatst door Corry De Groot op donderdag 15 september 2022 om 17.06 uur Gedeeld hoop dat hij gauw weer thuis is


avatar

Geplaatst door Sylvie Nesselaar op donderdag 15 september 2022 om 17.10 uur Gedeeld hoop op een snelle veilige terug keer 🙏🏻


avatar

Geplaatst door Don Ronny op donderdag 15 september 2022 om 17.15 uur Het Veteranen Search Team inschakelen.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432