Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond een foto getoond van de 25-jarige Almeerder die in de avond van donderdag 3 november om het leven kwam bij een schietpartij aan de Hildo Kropstraat in Tussen de Vaarten.

Ook werd de naam vrijgegeven, het gaat om Jiar Kakesouri.

Artikel gaat hieronder verder

Ontmoeting

Het slachtoffer woonde volgens de politie, zelf niet ver van de plek waar hij werd neergeschoten. De bewuste avond heeft hij aan de Hildo Kropstraat vermoedelijk een aantal jonge mannen ontmoet: dat liep rond 22.15 uur uit op het schieten.

De nog onbekende mannen zijn gevlucht in de richting van de Marcel Duchampstraat. 

Door het vrijgeven van de naam en foto, hoopt de politie dat er mensen zijn die tips kunnen geven over het incident. Zij worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (8)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Alice Okkes op dinsdag 08 november 2022 om 21.33 uur Het word steeds gekker overal met die schiet incidenten.


avatar

Geplaatst door Carla Philippi op dinsdag 08 november 2022 om 21.52 uur Vreselijk dit...RIP sterkte voor de nabestaanden


avatar

Geplaatst door Sa Na op dinsdag 08 november 2022 om 22.08 uur Geen woorden voor… rust zacht..


avatar

Geplaatst door Jolanda de Buijzer op dinsdag 08 november 2022 om 22.04 uur Ons vroegere buurjongetje 🥲 broertje van Chiwar zoon van Mahin… gecondoleerd met dit enorme verlies🙏😞🌹


avatar

Geplaatst door Petra Metz-Snoek op dinsdag 08 november 2022 om 22.15 uur Rust zacht Jiar .....sterkte voor de familie 🙏🌟😘


avatar

Geplaatst door Coba Ramhormozi Veenstra op woensdag 09 november 2022 om 11.12 uur Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden 🖤💔


avatar

Geplaatst door Monica Monica op woensdag 09 november 2022 om 18.33 uur Heel veel sterkte voor de nabestaanden 🌺


avatar

Geplaatst door Sylvie Nesselaar op vrijdag 11 november 2022 om 04.17 uur R.i.P jiar en heel veel sterkte voor een ieder die hem lief heeft. In gedachten denk ik aan jullie en voor Jiar brand er hier een kaarsje. Ik hoop dat de laffe daders snel gepakt worden en heel lang zullen worden gestraft zodat ze weten wat voor leed ze bij heel veel mensen hebben gecreëerd


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.