Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De recherche heeft opnieuw twee verdachten aangehouden voor een gewapende woningoverval in oktober vorig jaar in Almere. Het gaat om twee mannen van 19 en 20 uit Almere. 

Met de nieuwe aanhoudingen, zijn alle zes verdachten in deze zaak opgepakt. Eerder werden al vier andere verdachten aangehouden.

Overval

Dinsdag 25 oktober werden de bewoners van een woning aan de Verlengde Duinvalleiweg rond 17:30 uur overvallen, daarbij werden zij bedreigd met een vuurwapen. 

Artikel gaat hieronder verder

Kort na de overval wist de politie met meerdere eenheden drie verdachten aan te houden: het ging om een jongen van 16 en een 20-jarige man uit Almere en een 20-jarige man uit Amsterdam. 

Het onderzoek werd voortgezet en in december kon vervolgens nog eens een 20-jarige man uit Almere worden aangehouden voor betrokkenheid bij de overval.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432