Aan een woning aan de Fortunastraat in Almere Stad is in de nacht van woensdag op donderdag schade ontstaan na een explosie. Dat meldt de politie.

Rond 01.00 uur was er een harde knal te horen, waarna bleek dat de explosie aan de voorkant van de woning had plaatsgvonden. Alhoewel er niemand gewond is geraakt, is de entree van de woning aanzienlijk beschadigd. Ook aan twee voertuigen is schade ontstaan.

Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden. De politie zegt de zaak te onderzoeken.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360