Het Boodschappenhoekje uit Almere is door de VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week en heeft daarom een eenmalige bijdrage van 5000 euro gekregen. 

Het Boodschappenhoekje is sinds de oprichting flink gegroeid en kan het geld goed gebruiken voor de professionalisering van hun concept.

Secretaris Hans van Os reageert: “Deze financiële impuls kunnen we goed gebruiken om verder te professionaliseren om zo onze cliënten nog beter te ondersteunen. Zo gaan we onder andere onze administratie digitaliseren en helpen we onze klanten digitaal vaardig te worden.

Clubs van de Week

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden.

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben ook de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente