Een 20-jarige man uit Almere is in de nacht van vrijdag op zaterdag het slachtoffer geworden van een gewapende straatroof op het Spoorbaanpad nabij Parkwijk. Dat meldt de politie.

Volgens de politie liep de man rond 01.45 uur op de brug die Parkwijk verbindt met Tussen de Vaarten, toen hij twee mannen tegen het lijf liep die hem bedreigde met een wapen.

Artikel gaat hieronder verder

Het slachtoffer moest daarop zijn spullen afstaan waarna de daders zijn gevlucht in de richting van de Vincent van Goghstraat. 

De politie doet nog onderzoek naar de zaak, getuigen wordt gevraagd om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432