Een aantal mannen heeft geprobeerd om maandagochtend een vrouw in een woning aan de Ommelandvaart in Oostvaardersbuurt te beroven, zo meldt de politie woensdagmiddag.

Volgens de politie sloegen de verdachten rond 10.00 uur toe, maar de vrouw wist te ontkomen. In het gebied is door de politie vervolgens onderzoek verricht.

Aanhoudingen

Maandagavond zag de politie op het Oostvaardersplein het betreffende voertuig aan, agenten troffen daarin vijf mannen met een mogelijk vuurwapen die vervolgens zijn aangehouden.

Artikel gaat hieronder verder

De vijf mannen werden aangehouden, waarvan er drie na onderzoek weer werden vrijgelaten. Twee mannen van 17 en 19 jaar uit Almere zitten nog wel vast voor verder onderzoek.

Er wordt nog gezocht naar een derde verdachte. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360