Alhoewel het net als andere dagen ook dit weekend weer tropisch warm wordt, is er komende zondag kans op verraderlijke gladheid. Daarvoor waarschuwen verschillende weerdiensten.

Zondag wordt er -eindelijk- een gebied van neerslag verwacht, waarbij er ook kans is op onweersbuien. Echter, liggen er veel ‘vuilresten’ op de weg naar aanleiding van de langdurige droogte. In combinatie met neerslag, kan dat zorgen voor een glibberige laag op de wegen. 

Het is niet te voorspellen waar en wanneer het zondag glad wordt, daarom wordt aan weggebruikers aangeraden om alert te zijn op de weg.

Volgende week ook warm, maar bewolkt 

Naar verwachting krijgt ons land komende week ook weer te maken met tropische temperaturen, waarbij het kwik kan oplopen naar 27 graden. Wel wordt er veel bewolking verwacht, waardoor het benauwd kan aanvoelen. 

Artikel gaat hieronder verder

Kans op regen is er vrijwel niet, of zal zich beperken tot slechts een paar druppels.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360