❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Opnames RTL-serie 'Nieuwe Buren' van startGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 05 februari 2014 om 12:40 uur


Katja-Schuurman-en-Thijs-Ro_tcm8-184491De opnames voor de nieuwe RTL-serie Nieuwe Buren zijn van start gegaan. Het blijkt dat naast Katja Römer-Schuurman & Thijs Römer en Daan Schuurmans & Bracha van Doesburgh ook Anneke Blok en Stefan de Walle een grote rol hebben bemachtigd. Nieuwe Buren, dat zich afspeelt in Almere, is gebaseerd op het boek van Saskia Noort. In de serie kopen Peter (Daan) en diens – middels een zaaddonor- zwangere vriendin Eva (Bracha) een nieuwbouwhuis in De Zonnewijk buiten de stad. Als hun dochtertje te vroeg wordt geboren komt zij te overlijden. Noodgedwongen trekken ze toch in het nieuwe huis. Verder dan ooit van elkaar verwijderd. Dan ontmoeten ze de nieuwe buren: sportinstructrice Rebecca (Katja) en politieagent Steef (Thijs). Vrijgevochten, ruimdenkende en liefdevolle mensen, die zich het lot van hun nieuwe buren aan trekken. Zij ontvangen Peter en Eva met open armen in de buurt. Samen met hun zoontje Sem lijken ze het perfecte gezinnetje. De vriendschap die ontstaat tussen de twee stellen, helpt Peter en Eva om hun leven weer op te pakken. Tijdens hun eerste zomer in Zonnewijk begint Peter zich steeds ongemakkelijker te voelen, onder de overheersende, broeierige vriendschap met hun buren, maar hij ziet dat zijn vrouw juist opleeft. Eva blijft hunkeren naar een baby. Als Rebecca op een middag aan Eva vertelt dat Steef en Rebecca swingers zijn, smeden de dames een plan: Rebecca wil dolgraag een broertje of zusje voor Sem, maar Steef wil geen kinderen meer. En Eva.. nou ja, we weten wat Eva wil. Hun plan is simpel. De uitvoering ervan ook. Maar de gevolgen die één avond partnerruil zal hebben, zijn niet te overzien. De serie wordt eind dit jaar uitgezonden op RTL4.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.