Bij een woning aan de Hoopstraat in de Oostvaardersbuurt in Almere Buiten, heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een explosie plaatsgevonden. Dat meldt de politie.

Volgens de politie zou de explosie rond 01.00 uur hebben plaatsgevonden, al direct werd er gemeld dat er geen slachtoffers waren. Wel is de woning aanzienlijk beschadigd: de voordeur is kapot en meerdere ramen zijn gesprongen. 

Op het moment van de explosie, lagen de bewoners van de betreffende woning te slapen. De politie zegt dat er mogelijk sprake is geweest van een vuurwerkbom en doet nog verder onderzoek naar de zaak.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432