1

Word jij onze 36,967e volger?

instagram

linkedin

Twee aanhoudingen voor poging inbraak De Meenten

112 De Meenten


In de Schapenmeent hielden agenten twee mannen aan, omdat zij mogelijk betrokken waren bij een poging tot inbraak. De politie reageerde donderdagmiddag 7 augustus op een melding van een alerte getuige.

Rond 13.00 uur kreeg de politie melding van een getuige die zag dat twee mannen zich verdacht ophielden bij de toegangsdeur van een woning aan de Schapenmeent. De getuige belde direct de politie. Agenten waren snel ter plaatse en konden daar een 21-jarige man uit IJsselstein en een 22-jarige man uit Almere aanhouden.

Uit onderzoek bleek dat de twee mannen vermoedelijk op zoek waren naar pinpassen die zij op de naam van de bewoonster hadden aangevraagd. De verdachten hadden reeds voorwerk verricht. Ze hadden de bewoonster een aantal dagen daarvoor al telefonisch gesproken en getracht persoonlijke informatie te ontfutselen. Recherche heeft de zaak in onderzoek.


Nieuw - tags bij dit artikel: De Meenten

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Meenten of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 01 augustus 2021

17.8 °C

Licht bewolkt, temperatuur voelt aan als 15,7 °C. - meer weer »

Zo

12 - 19 °

Ma

11 - 20 °

Di

12 - 20 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-