1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Verdachte aangehouden voor aanbieden van vals geld Veluwsekant

112 Veluwsekant


Donderdagavond 7 augustus rond 19.30 uur is een 20-jarige Almeerder aangehouden. De man bood vals geld aan op de Veluwezoom, waarna de politie werd gealarmeerd.

Agenten zagen twee mannen die voldeden aan het opgegeven signalement. Bij het zien van de politie gingen ze er te voet vandoor richting Filmwijk. De 20-jarige Almeerder sprong in een nabijgelegen sloot en kon snel worden opgepakt. De andere verdachte wist te ontkomen. Een vijftig-tal valse bankbiljetten en een scooter, die vermoedelijk gebruikt werd door de verdachten, werden in beslag genomen.

De verdachte zit nog vast en de recherche heeft de zaak in onderzoek.


Tags bij dit artikel: Veluwsekant

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Veluwsekant of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

10.7 °C

Droog na regen, temperatuur voelt aan als 8,6 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only