1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 11.00 uur tot tot 23.00 uur − meer info »

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Amsterdammers aangehouden na inbraak bij hennepkwekerij op Poldervlak

112 Poldervlak


In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie 3 mannen uit Amsterdam aangehouden nadat zij hadden geprobeerd om in te breken in een bedrijfspand op het Poldervlak, waar vervolgens ook nog eens een hennepkwekerij werd aangetroffen.

Rond 03.20 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een pand aan de Zandzuigerstraat, de verdachten zouden al in een bus zijn weggereden.

Op de Tussenring zagen agenten het voertuig, die tot stoppen kon worden gebracht op de Vrijheidsdreef. Toen de agenten de bestuurder wilden aanspreken, sprongen 2 mannen uit de schuifdeur en gingen er rennend vandoor. Ook de bestuurder rende weg.

De verdachten, 3 mannen uit Amsterdam van 22, 23 en 25 jaar, zijn na een achtervolging aangehouden. Na verhoor zijn zij in verzekering gesteld.

Hennepkwekerij

In het pand aan de Zandzuigerstraat waar geprobeerd was om in te breken, hoorden agenten een zoemend geluid en ontdekten een dubbele wand. Binnen troffen zij een hennepkwekerij aan met 483 planten en illegale stroomaftap. Alle spullen zullen worden vernietigd.


Tags bij dit artikel: Poldervlak

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Poldervlak of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

11.3 °C

Droog na regen, temperatuur voelt aan als 8 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only