Adverteren op Almere Nieuws

Adverteren op Almere Nieuws houdt eigenlijk in dat men voordelig een grote doelgroep kan bereiken. Er zijn verschillende manieren waarop u bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement of product onder de aandacht kunt brengen.

Onze website wordt maandelijks bezocht door gemiddeld 120.000 unieke bezoekers: deze bezoekers zijn zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 23 tot 60 jaar. In totaal 62 procent van deze bezoekers komt uit Almere en omstreken (dus ook Huizen, Lelystad, Hilversum et cetera).

In totaal keert 70,67 procent van deze bezoekers na een eerste bezoek terug op de website om bijvoorbeeld de meldingen van hulpdiensten te bekijken of nieuwe artikelen te lezen.

Waarom op Almere Nieuws?

Nergens in de regio vindt u een aantrekkelijker tarief voor de grootte van de doelgroep als bij Almere Nieuws.

Omdat Almere Nieuws géén papieren editie heeft maar wèl een online editie, weten wij exact wat onze lezersaantallen zijn.

In plaats van potentiële adverteerders te informeren met hoeveel papieren edities er worden verspreid over brievenbussen waarbij géén exacte lezersaantallen te noemen zijn, kunnen wij deze exacte lezersaantallen wèl noemen.

één euro per duizend weergaven

Slechts één euro per duizend weergaven is wat het tarief is van een banner die boven álle artikelen op Almere Nieuws zichtbaar is.

Deze banner heeft een formaat van 728 pixels breed bij 90 pixels hoog en mag de bestandsextenie JPG, PNG of GIF hebben: uw afbeelding mag dus ook bewegen! Ook is het mogelijk om een banner (695x90px) te plaatsen bovenaan op onze voorpagina.

En neemt u minimaal 100.000 weergaven (circa één maand) af? Dan ontvangt u 25.000 weergaven gratis!

Promoot uw bedrijf, product of evenement

Uiteraard is het mogelijk om uw bedrijf, product of evenement in de schijnwerpers te zetten. Normaliter plaatst Almere Nieuws enkel informatieve artikelen op de website maar staat uiteraard ook open voor een artikel met een commerciële tint.

Dit houdt in dat het mogelijk is om bijvoorbeeld ter promotie een artikel te laten plaatsen over uw (pas geopende) bedrijf, aankomende evenement of product wat binding heeft met Almere.

Het tarief voor een dergelijk artikel bedraagt 29,00 euro, dit artikel mag naast tekst bijvoorbeeld ook afbeeldingen, links en YouTube-video's bevatten. Wist u dat wij een link naar het artikel ook doorplaatsen naar onze social media kanalen waar zich meer dan 20.000 volgers hebben verzameld?

Nieuw: bundels - handig voor wanneer u vaker in het jaar wenst te adverteren! Met een bundel koopt u meerdere artikelen in voor een tarief met ongekende korting, deze artikelen kunt u vervolgens het hele jaar door laten plaatsen.

Aantal artikelen Tarief Korting
1 artikel €29,- 0%
5 artikelen €145,- €100,- 31,03%
10 artikelen €290,- €170,- 41,38%

Online advertentiepaneel

Adverteren op Almere Nieuws kunt u voor een groot deel geheel zelf waarbij u geen ondersteuning nodig heeft vanuit onze kant.

Klinkt wellicht ietwat onpersoonlijk maar, zo kunnen wij onze tarieven zo laag mogelijk houden en kunt u direct starten met uw campagne.

Uiteraard staan wij wel zo snel mogelijk klaar om u van dienst te zijn wanneer u er even niet uit komt.

Wanneer u op de website een account aanmaakt of inlogt op uw al bestaande account kunt u hieronder op de knop klikken om de advertentie-module aan te zetten. Deze verschijnt dan in het menu onder 'Extra'.

U bent momenteel niet ingelogd. Log eerst in om de advertentie-module in te schakelen.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie over het adverteren bij Almere Nieuws? Vul hieronder vrijblijvend uw (aan)vraag in, wij doen ons best om uw (aan)vraag zo spoedig mogelijk te behandelen!