Almere Nieuws

Duurzaam adverteren op Almere Nieuws

Kies voor duurzaam! Doordat Almere Nieuws geen papieren editie heeft, is adverteren bij ons duurzaam en milieuvriendelijk. Ook hebben wij ook nog eens een bereik wat vele malen groter is dan een papieren editie zou -kunnen- hebben. Adverteren op Almere Nieuws houdt eigenlijk in dat men voordelig een grote doelgroep kan bereiken. Er zijn verschillende manieren waarop u bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement of product onder de aandacht kunt brengen.

Onze website wordt maandelijks bezocht door gemiddeld 120.000 unieke bezoekers: deze bezoekers zijn zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 23 tot 60 jaar. In totaal 62 procent van deze bezoekers komt uit Almere en omstreken (dus ook Huizen, Lelystad, Hilversum et cetera).

In totaal keert 70,67 procent van deze bezoekers na een eerste bezoek terug op de website om bijvoorbeeld de meldingen van hulpdiensten te bekijken of nieuwe artikelen te lezen.

Wist je dat een papieren editie in Almere slechts een bereik heeft van 86.000 waar het aantal brievenbussen met een nee-nee sticker nog van dat aantal af gaat? Vele adverteerders die je voor gingen maakte eerder de keuze voor een groot bereik tegen een laag tarief!

Waarom op Almere Nieuws?

Nergens in de regio vindt je een aantrekkelijker tarief voor de grootte van de doelgroep dan bij Almere Nieuws.

Omdat Almere Nieuws géén papieren editie heeft maar wèl een online editie, weten wij exact wat onze lezersaantallen zijn en wat de doelgroep is.

In plaats van potentiële adverteerders te informeren met hoeveel papieren edities er worden verspreid over brievenbussen waarbij géén exacte lezersaantallen te noemen zijn, kunnen wij deze exacte lezersaantallen wèl noemen.

Bereik 1.4 miljoen lezers voor 50 euro per maand!

Je banner het hele jaar door zichtbaar voor een grote doelgroep? Bereik 1.4 miljoen lezers (circa 120.000 per maand) voor slechts 50,00 euro per maand!

Je hebt dan recht op het plaatsen van een banner op vier verschillende posities welke je natuurlijk gedurende de periode mag wijzigen. Het pakket bedraagt een maandelijkse facturering met minimale afname van 12 maanden.

Adverteer je liever één maand op onze website? Dat kan voor een tarief van 100,00 euro ex btw.

Promoot je bedrijf, product of evenement

Uiteraard is het mogelijk om je bedrijf, product of evenement in de schijnwerpers te zetten. Normaliter plaatst Almere Nieuws enkel informatieve artikelen op de website maar staat uiteraard ook open voor een artikel met een commerciële tint - bijvoorbeeld artikelen over evenementen, producten of diensten van anderen wat relevant kan zijn voor onze doelgroep.

Het tarief voor een zo'n artikel bedraagt 29,00 euro. Dit artikel mag naast tekst bijvoorbeeld ook afbeeldingen, links en YouTube-video's bevatten. Wist je dat wij een link naar het artikel ook doorplaatsen naar onze social media kanalen waar zich meer dan 25.000 volgers hebben verzameld?

Ook interessant: onze bundels! - handig voor wanneer je vaker in het jaar wil te adverteren! Met een bundel koop je meerdere artikelen in voor een tarief met een hoge korting. Deze artikelen kun je vervolgens het hele jaar door laten plaatsen.

Aantal artikelen Tarief Korting
1 artikel €29,- 0%
5 artikelen €145,- €100,- 31,03%
10 artikelen €290,- €170,- 41,38%

Meer informatie aanvragen

Meer informatie over het adverteren bij Almere Nieuws? Vul hieronder vrijblijvend je (aan)vraag in, wij doen ons best om je (aan)vraag zo snel mogelijk te behandelen!


Alle hierboven genoemde prijzen zijn exclusief btw. Op de aangeboden diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.