Met Kerst lekker brunchen of dineren? Dat kan bij Festijn Culinair in Almere Buiten!

De kerstbrunch kan zowel op Eerste als Tweede Kerstdag en duurt van 12.00 tot 14.00 uur. Je kunt genieten van verschillende dranken, warme en koude gerechten, desserts en voor kinderen is er een kinderbuffet.

Tijdens het kerstdiner kun je in 2.5 uur tijd (tussen 17.00 en 22.00 uur) genieten van het all-you-can-eat concept. Ook Sangria, Limoncello, Ouzo, Portugees Licor Beiraro en alcoholvrije cocktails voor kinderen zijn bij het kerstdiner bij de prijs inbegrepen. 

Voor de kerstbrunch- en het diner worden verschillende prijzen gehanteerd. Voor meer informatie zie de website van Festijn Culinair. Vol is vol!

Datum, tijden en prijzen

Woensdag 25 december 2019 t/m donderdag 26 december 2019
12:00 tot 22:00 uur
Entree: € 27.50

Locatiegegevens

Festijn Culinair
Trekweg 1
1338 GA Almere Buiten

Meer informatie

Festijn Culinair
[website]


Op de hoogte blijven van activiteiten in Almere?
Mis geen enkele activiteit meer en blijf op de hoogte door BeleefAlmere.nu te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

Meer activiteiten in Almere


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336