1

Dirk Scheele @ Kunstlinie

Za 23 oktober 2021 in Almere Stad


Op zondag 23 oktober speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn vrolijke popconcert Muziek maken met Dirk Scheele (2+) in Kunstlinie Almere Flevoland in Almere.

In deze voorstelling duiken de allerkleinsten samen met Dirk in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk de kleintjes van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano. Ook laat Dirk hen kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes. Dirk tovert zelfs eenvoudige voorwerpen om tot nieuwe muziekinstrumenten! Denk aan een kartonnen kokertje om in te zingen, een doos om op te trommelen en de coole rits van je vest om mee te ritsen. Daarnaast gaat Dirk samen lekker jammen op een pan en een emmer en wordt er bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes verwacht.

Tot slot vraagt Dirk een paar waaghalzen uit het publiek om samen met hem op het podium een heuse rockband te vormen. In deze voorstelling komen veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak de dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele! 

Praktische informatie

Zaterdag 23 oktober 2021
van 15:30 tot 17:30 uur

Kunstlinie
Esplanade 10
1315 TA Almere Stad

Entree/deelname bedraagt € 12.00 (let op: dit kan het minimumtarief zijn).

Meer informatie

Dirk Scheele Producties
[website - klik hier]

Meerevenementen


Weer

Weer in Almere

Dinsdag 30 november 2021

9.5 °C

Dichte motregen, temperatuur voelt aan als 7 °C. - meer weer »

Di

9 - 9 °

Wo

3 - 6 °

Do

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only