Voorstelling HOSSEINI
Klik om te vergrotenFoto: aangeleverd

Voorstelling HOSSEINI
vrijdag 25 januari 2019


Op donderdag 24 en vrijdag 25 januari is de nieuwe voorstelling HOSSEINI te zien bij Reigers INN in Almere Stad. De voorstelling gaat over de vluchtelingenproblematiek.

"ReneĢe en haar Afghaanse vriend krijgen te maken met de achterkant van de vluchtelingencrisis over wat je allemaal niet leest in de krant als ontmenselijking, het afglijden van onze rechtstaat, angst, verdriet maar gelukkig ook hoop", vertelt Jonnie Paling van Stichting Nieuwe Makers.

"Mond valt open van verbazing"

Renée Coralie van Beek speelt op vrijdag 18 januari de première van de voorstelling en tourt vervolgens door het land, waarbij zij  met haar voorstelling dus ook te zien is in Almere.

 

Volgens Van Beek zal de mond van toeschouwers openvallen van verbazing: "Net als bij mij, toen ik terechtkwam achter de gordijnen van de vluchtelingenproblematiek. Nederland lijkt een keurig aangeharkt land, maar als je het gordijn wegschuift blijkt het steeds kouder en killer te worden. Wij moeten het doen met alle mensen die nu in Nederland rondlopen. Samenleven zonder menselijkheid en de menselijke maat gaat niet. Dat eindigt in desintegratie, agressie en misschien nog wel erger."


Datum, tijden en prijzen

Donderdag 24 januari 2019 t/m vrijdag 25 januari 2019
20:00 tot 22:30 uur
Entree: € 15.79

Locatiegegevens

Reigers Inn
Weerwaterplein 3
1324 EE Almere Stad

Meer informatie

Stichting Nieuwe Makers
[website]