Almere Nieuws
Verbindt je met ons!

Agenda

Voorstelling HOSSEINI

Foto: aangeleverd

Voorstelling HOSSEINI

Op donderdag 24 en vrijdag 25 januari is de nieuwe voorstelling HOSSEINI te zien bij Reigers INN in Almere Stad. De voorstelling gaat over de vluchtelingenproblematiek.

"ReneĢe en haar Afghaanse vriend krijgen te maken met de achterkant van de vluchtelingencrisis over wat je allemaal niet leest in de krant als ontmenselijking, het afglijden van onze rechtstaat, angst, verdriet maar gelukkig ook hoop", vertelt Jonnie Paling van Stichting Nieuwe Makers.

"Mond valt open van verbazing"

Renée Coralie van Beek speelt op vrijdag 18 januari de première van de voorstelling en tourt vervolgens door het land, waarbij zij  met haar voorstelling dus ook te zien is in Almere.

 

Volgens Van Beek zal de mond van toeschouwers openvallen van verbazing: "Net als bij mij, toen ik terechtkwam achter de gordijnen van de vluchtelingenproblematiek. Nederland lijkt een keurig aangeharkt land, maar als je het gordijn wegschuift blijkt het steeds kouder en killer te worden. Wij moeten het doen met alle mensen die nu in Nederland rondlopen. Samenleven zonder menselijkheid en de menselijke maat gaat niet. Dat eindigt in desintegratie, agressie en misschien nog wel erger."

Locatie

Reigers Inn
Weerwaterplein 3
1324 EE Almere Stad

Meer informatie

Stichting Nieuwe Makers
[website]

Advertentie

Ben jij de 35.330
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.5 ℃
Voelt als 3.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 0.8 ℃ (02.55 uur)
Hoogst 6.5 ℃ (14.04 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)