Supermarktketen Albert Heijn organiseert op zaterdag 30 oktober een open dag voor de werving van nieuwe bezorgers in Almere die in hun eigen stad aan de slag willen gaan variërend van 12 tot 32 uur per week.

Tijdens de open dag kunnen potentiële nieuwe bezorgers ervaren hoe het is om in de bakwagen te rijden, te werken met boodschappenkratten en het uiteindelijk afrekenen van de bestelling. Voor diegenen die altijd al eens een kopje koffie willen drinken met hun vaste bezorger - ook dát is mogelijk tijdens de open dag.

De open dag wordt gehouden tussen 10.00 en 15.00 uur en vindt plaats in Almere. Meer informatie, solliciteren of opgeven voor de open dag kan via deze pagina (klik).

Datum, tijden en prijzen

Zaterdag 30 oktober 2021
10:00 tot 15:00 uur
Entree is gratis

Locatiegegevens

Albert Heijn Online Almere
Wormerweg 11
1311XB Almere

Meer informatie

Tempo Team
[website]


Op de hoogte blijven van activiteiten in Almere?
Mis geen enkele activiteit meer en blijf op de hoogte door BeleefAlmere.nu te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

Meer activiteiten in Almere


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336