Verbindt je met ons!

Nieuw boek Max Joling


publiceert Max Joling (25) een nieuw boek. Volgens de Almeerse journalist, columnist en schrijver is dit de eerste keer dat hij een fictief verhaal schrijft.

"De vorige boeken bevatte puur waarheid waardoor de boeken in korte tijd konden worden geschreven. Doordat mijn nieuwe boek fictie is, neem ik daar de tijd voor. Ik schrijf er al sinds het begin van 2019 aan", vertelt Max.

Het verhaal

Volgens Max gaat speelt het verhaal zich af in Almere en is het een misdaadverhaal, gebaseerd op eigen ervaringen en de ervaringen van anderen.

"Ik heb speciaal voor het verhaal verschillende mensen geïnterviewd waarvan ik vond dat hetgeen zij hebben meegemaakt interessant is voor het verhaal. Ook heb ik kenmerken van verschillende personen toegewezen aan de personages", vertelt Max.

"Lovende reacties"

Max ontvangt tot nu toe lovende reacties op hetgeen wat hij aan verschillende personen laat lezen om een beeld te vormen over reacties van lezers. "Aan een groep personen die mij volgen heb ik de inleiding toegestuurd. Zij zijn allen benieuwd naar het vervolg en vonden dat er al direct spanning in zat", vertelt Max verder.

De publicatie van het boek zal plaatsvinden in de lente. Max is bezig met de laatste hoofdstukken waarna het boek van begin tot eind zal worden geredigeerd en gedrukt. Vervolgens kunnen de plannen worden gemaakt om het boek naar eigen zeggen op spectaculaire wijze te lanceren.

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van Max zijn nieuwe boek en tijdens de release een e-mail ontvangen?

Je bent niet tot aankopen verplicht wanneer je aangeeft een e-mail te willen ontvangen. Wel ontvang je uiteindelijk een aanbieding om het boek in limited edition uitvoering te bestellen tegen een voordelig tarief.

Na aanmelding ontvang je tevens een cadeautje in je mailbox!


Laat je gegevens achter!

Ben jij de 26.307
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 17.6 ℃
Voelt als 15.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.7 ℃ (05.40 uur)
Hoogst 17.6 ℃ (11.40 uur)

Bekijk actuele weer

Omhoog