Verbindt je met ons!

Meld je aan via Messenger!

Wil jij berichten via Messenger ontvangen bij belangrijk nieuws? Dat kan - aanmelden hiervoor is heel eenvoudig!

Je kunt kiezen om berichten te ontvangen bij belangrijk nieuws, winacties en/of weerwaarschuwingen. Uiteraard kun je deze voorkeuren op ieder gewenst moment wijzigen.

Hoe aanmelden?

Het enige wat je hoeft te doen is een chatgesprek met Almere Nieuws openen via Facebook. Vervolgens typ je #aanmelden waarna het systeem je automatisch zal aanmelden.

Is je aanmelding gelukt? Dan ontvang je direct een berichtje terug via Messenger van ons!

Om het je gemakkelijker te maken, hebben wij rechtsonder op deze pagina een Messenger-knop ingesteld waarmee je een chatvenster kunt openen (oranje knop).

Voor welke soort berichten kan ik mij aanmelden?

Na aanmelding ontvang je via Messenger een link waarbij je kunt aangeven of je een bericht zou willen ontvangen voor de volgende categorieën:

  • Belangrijk nieuws: Je ontvangt een bericht bij steekpartijen, schietpartijen, aangetroffen verdachte pakketjes en vermissingen. Burgernet-berichten en P2000-meldingen worden niet verstuurd - pas op het moment dat er een artikel online is gezet ontvang je een bericht.
  • Weerberichten: Je ontvangt een bericht bij code geel, oranje of rood mits er door het KNMI voor minimaal 2 type weersomstandigheden wordt gewaarschuwd. Is er alleen kans op gladheid? Dan ontvang je geen bericht. Is er kans op gladheid en sneeuw? Dan ontvang je wèl een bericht.
  • Winacties: Je ontvangt een bericht zodra er een nieuwe winactie online staat.
  • Openbaar vervoer: Je ontvangt een bericht bij (on)aangekondigde werkzaamheden aan het spoor waardoor de treinen niet rijden en stremmingen in het busverkeer nav. bijvoorbeeld sneeuw of een ongeval.
  • Automobilisten: Je ontvangt een bericht bij (on)aangekondigde wegwerkzaamheden wat invloed heeft op automobilisten.
Het lijken veel categorieën, maar zo kunnen wij beter inschatten of het bericht &eagave;cht aan je verwachtingen zal voldoen!

Ben jij de 26.307
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 15.9 ℃
Voelt als 14.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.7 ℃ (05.40 uur)
Hoogst 15.9 ℃ (09.42 uur)

Bekijk actuele weer

Omhoog