Verbindt je met ons!

112

Jumbo in Almere Haven neemt maatregelen na overvallen

Jumbo in Almere Haven neemt maatregelen na overvallen

Het filiaal van supermarktketen Jumbo aan de Jaagmeent in Almere Haven heeft maatregelen genomen nadat het filiaal eerder werd overvallen. 

De winkel werd op donderdag 9 januari en zondag 9 februari overvallen. In de omgeving werd na beide overvallen nog gezocht naar verdachten, maar dat heeft niet geleid tot aanhoudingen. 

Normaal gesproken zou de winkel om 22.00 uur haar deuren sluiten, maar dat is nu vervroegd naar 20.00 uur. Ook is het na 18.00 uur alleen nog mogelijk om te betalen per PIN en niet meer met contant geld.


[Ad] 😘 Valentijnskaartje versturen? Komende vrijdag is het Valentijnsdag! Klik hier om een kaartje te versturen. 😍


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.7 ℃
Voelt als 0.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.0 ℃ (19.24 uur)
Hoogst 6.8 ℃ (14.35 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)