Mogelijk ook vierde en vijfde slachtoffer aanranding Almere Centrum - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 28 sep 2015 om 09:52 uur - Laatste update: 28 sep 2015 om 10:26 uur

Mogelijk ook vierde en vijfde slachtoffer aanranding Almere Centrum

Geschreven door (volgen?)

Bij de aanranding in Almere Centrum in de nacht van zaterdag op zondag, zijn mogelijk nog 2 vrouwen betrokken en daarmee zou het totaal aantal slachtoffers op 5 staan. Bij de redactie van Almere Nieuws heeft zich een vrouw gemeld die diezelfde nacht met haar vriendin ook door 3 mannen is lastiggevallen.

Alhoewel het niet zeker is of zij door hetzelfde drietal is lastiggevallen, is het wel aannemelijk gezien het incident op dezelfde locatie en nacht heeft plaatsgevonden.

Hysterisch gedoe

Ik schrok toen ik jullie artikel las. Mijn vriendin en ik liepen die nacht rond 02.30 uur van de Grote Markt door de Herbergsteeg richting een parkeergarage. In die steeg werd mijn vriendin gegrepen door één jongen en 2 andere jongens wilde mij tegenhouden“, vertelt het slachtoffer aan Almere Nieuws.

Ik kan me herinneren dat de 3 mannen erg hysterisch deden. Ik begon ook gelijk hysterisch terug te doen. Het gebeurde heel snel. Wij sloegen ook heel wild om ons heen waarna de 3 mannen wegliepen.

De twee vrouwen van 24 en 27 jaar uit Amsterdam hebben nog geen aangifte gedaan bij de politie, maar zijn dat wel van plan.

Categorie:
112

reacties op Mogelijk ook vierde en vijfde slachtoffer aanranding Almere Centrum

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.