Tieners aangehouden op verdenking van diefstal Audi - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 17 mrt 2017 om 14:26 uur - Laatste update: 17 mrt 2017 om 14:26 uur

Tieners aangehouden op verdenking van diefstal Audi

Geschreven door (volgen?)

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee tieners van 18 en 19 jaar aangehouden op verdenking van diefstal van een Audi.

Rond 00.25 uur zagen agenten de auto bij een tankstation in Amsterdam staan. Toen de bestuurder van de auto de agenten opmerkten, ging hij er als een haas met de auto vandoor. Het voertuig bleek een dag eerder in Sneek te zijn gestolen.

Een eind verderop bracht de bestuurder de auto tot stilstand om er vervolgens te voet vandoor te gaan, echter was zijn vluchtpoging van korte duur en kon worden aangehouden. De bijrijder bleek zich nog in het tankstation te bevinden.

De bijrijder is ook aangehouden doordat hij bij het tankstation een valse verklaring had ingevuld nadat hij geen geld had om af te rekenen. De twee jonge mannen uit Hoofddorp en Almere zitten nog vast.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.