Gewelddadige overval op winkel in Almere Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 15 dec 2017 om 11:22 uur - Laatste update: 15 dec 2017 om 11:22 uur

Gewelddadige overval op winkel in Almere Haven

Geschreven door (volgen?)

Donderdag aan het eind van de middag is er een winkel aan de Kruisstraat in het centrum van Almere Haven overvallen. De politie zoekt getuigen.

Rond 17.15 uur kwam er een melding binnen over een gewelddadige overval: twee onbekende jongens kwamen de winkel binnen en bedreigden de medewerkers met een mes.

Uiteindelijk gingen zij er vandoor met een onbekend gedbedrag en verschillende goederen. Zij vluchtten weg via de parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel.

Na de overval werd de politie gealarmeerd welke een onderzoek opstartte.

Signalementen

  • Verdachte 1 is een jongeman van ongeveer 1.80 meter lang met een slank tot ielig postuur. Hij droeg een zwarte korte gewatteerde jas en een zwarte broek. Verder droeg hij een bivakmuts en stoffen handschoenen.
  • Verdachte 2 is een jongeman van ongeveer 1.70 á 1.75 meter lang met een slank postuur. Hij was in het zwart gekleed en droeg een donkere korte jas. Hij had ook een groot slagers/kapmes bij zich.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen en roept hen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.