[Foto's] Afgelopen weekend 15.000 bezoekers voor WitchWorld - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 02 nov 2015 om 14:10 uur - Laatste update: 02 nov 2015 om 14:28 uur

[Foto’s] Afgelopen weekend 15.000 bezoekers voor WitchWorld

Geschreven door (volgen?)

Vijftienduizend belangstellenden hebben afgelopen weekend WitchWorld bezocht. Dat meldt Ton Theunis, initiatiefnemer van het park aan Dichtbij.

Tijdens de Kasteeldagen in het onafgebouwde kasteel kon men een kijkje nemen waar eind 2019 het pretpark WitchWorld zal openen.

Lange wachtrij

Vanuit Limburg ben ik naar Almere gekomen om een bezoek te brengen aan WitchWorld. Mijn zus liep stage bij WitchWorld waardoor ik het al een tijdje ken via social media“, vertelt de 19-jarige Alex Meijer.

Het is niet zomaar iets dat er een compleet pretpark uit de grond wordt gestampt. Als je er dan vanaf het begin bij bent geweest is het natuurlijk heel tof om later te kunnen zeggen dat jij er vóór de bouw nog bent geweest. Ik wist hoe het kasteel er enigzins uitzag, maar om het in het echt te zien is het toch wel speciaal.

De 19-jarige is 3 uur onderweg geweest vanaf Venlo en heeft een uur in de rij moeten staan.”Je ziet nu al de contouren van hoe het straks gaat worden. wanneer je dichterbij komt zie je steeds meer details terwijl er eigenlijk nog heel veel gedaan moet worden. Het mooie van dit kasteel is dat het er vanaf buiten groter uit ziet dan wanneer je op de binnenplaats staat. Ik weet zeker dat Ton en zijn team er iets moois van gaan maken.

 

Categorie:
Evenementen

reacties op [Foto’s] Afgelopen weekend 15.000 bezoekers voor WitchWorld

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.