Filmoverzicht december: welke films zijn er nieuw bij Utopolis? - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 23 nov 2015 om 12:17 uur - Laatste update: 23 nov 2015 om 12:17 uur

Filmoverzicht december: welke films zijn er nieuw bij Utopolis?

Geschreven door (volgen?)

In de laatste maand van het jaar komen er weer heel wat leuke films uit die je kunt bekijken in Utopolis Almere.

Wij hebben de uitblinkers daarvan voor je op een rijtje gezet.

Filmoverzicht

02 december 2015: Fashion Chicks
03 december 2015: Hallo Bungalow
09 december 2015: Dummie de Mummie
09 december 2015: Snoopy en Charlie Brown: de peanuts film
10 december 2015: Bon Bini Holland
16 december 2015: Mega Mindy vs. Rox
16 december 2015: Star Wars: The Force Awakens
17 december 2015: Mannenharten 2

Fashion Chicks

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven.

Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding.

Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt..

Bon Bini Holland

Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan.

Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla… Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn? Bon Bini Holland is een onbeskoft grappige komedie van regisseur Jelle de Jonge met meerdere glansrollen voor Jandino Asporaat.

Categorie:
Entertainment

reacties op Filmoverzicht december: welke films zijn er nieuw bij Utopolis?

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.