BLØF en Nielson toegevoegd aan programma Strandfestival ZAND - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 02 mrt 2016 om 13:17 uur - Laatste update: 02 mrt 2016 om 13:17 uur

BLØF en Nielson toegevoegd aan programma Strandfestival ZAND

Geschreven door (volgen?)

Foto: Tribe Company BV

Strandfestival ZAND heeft twee artiesten toegevoegd aan de line-up van de negende editie van het festival. De Zeeuwse band BLØF en de kersverse 5 mei ambassadeur Nielson zullen op zaterdag 27 augustus hun opwachting maken op het strand van Almere.

Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Marco Borsato, Typhoon en Guus Meeuwis zullen optreden. Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge, die zijn sabbatical onderbreekt voor het festival, verzorgen de presentatie.

Voor BLØF en Nielson is Strandfestival ZAND geen onbekend terrein. Beide artiesten waren al eerder te gast in Almere. De eerder aangekondigde Marco Borsato en Typhoon zijn wel voor het eerst te zien op het strandfestival. Guus Meeuwis zal voor de 7e keer optreden en mag zich ondertussen een vaste gast noemen.

Helft kaarten verkocht

In amper een maand tijd is meer dan de helft van het aantal beschikbare kaarten voor het festival verkocht, een nieuw verkooprecord.

“We merken dat de populariteit van Strandfestival ZAND de afgelopen jaren fors is gegroeid. De nieuwe terreinindeling met het podium in het water en de aangepaste programmering zorgen ervoor dat het evenement een bredere doelgroep aanspreekt. We hopen dit jaar opnieuw 25.000 bezoekers te mogen verwelkomen en kijken erg uit naar deze bijzondere negende editie”, aldus Machiel Hofman namens de organisatie.

Categorie:
Entertainment

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.