Na bussen nu woningruiten doelwit in Kruidenwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 22 jun 2016 om 12:06 uur - Laatste update: 22 jun 2016 om 12:06 uur

Na bussen nu woningruiten doelwit in Kruidenwijk

Geschreven door (volgen?)

Na het aanhoudende busterreur waarbij bussen werden bekogeld met stenen, lijken nu woningruiten het doelwit te zijn van de terreurjeugd in de Kruidenwijk. Daarover bericht De Telegraaf dinsdagochtend.

Afgelopen week zijn er 2 ruiten van bewoners gesneuveld. Bij één van de gevallen gaat het om een wraakactie, waarbij de bewoner eerder hielp bij de aanhouding van één van de verdachten die een busruit ingooide. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie.

De man voelt zich niet meer veilig in zijn eigen huis, en is er zeker van dat dit een wraakactie is: “De steen was voor mij bedoeld, maar kwam bij de buren terecht. Ik heb diegene uiteindelijk overmeesterd. Gevolg is dat ik nu 30 man achter mij aan heb die wraak zweren“, aldus de man.

Geen signalement

Volgens de politie is er geen signalement van de daders. Bij het tweede incident van afgelopen zondag, hebben bewoners wel jongeren zien wegrennen. Van één van hen is er een signalement.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.