Onderzoek naar verbod op vuurwerk in Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 14 Okt 2016 om 14:02 uur - Laatste update: 15 Okt 2016 om 15:40 uur
reacties

Onderzoek naar verbod op vuurwerk in Almere

Geschreven door (volgen?)
vuurwerkschade

De gemeente onderzoekt hoe inwoners denken over een mogelijk verbod op vuurwerk in Almere en het organiseren van een vuurwerkshow.

Het onderzoek is een initiatief van GroenLinks.

Uit diverse hoeken lijkt er sprake te zijn van een toenemend geluid voor een vuurwerkverbod, zoals bijvoorbeeld in Hilversum het geval is. Ook in Almere is vorig jaar in de gemeenteraad de discussie gevoerd of er vuurwerkvrije zones ingevoerd zouden moeten worden“, aldus de partij.

Onderzoek

Zo wordt er in de enquete gevraagd hoe inwoners denken om een vuurwerkshow te organiseren, een verbod op vuurwerk in het centrum en het uitbreiden van de vuurwerkvrije zones.

Deelnemen aan het onderzoek kan door hier te klikken. De resultaten worden meegenomen tijdens een bespreking van het onderwerp binnen de gemeenteraad, welke waarschijnlijk op 10 november zal plaatsvinden.

Max Joling

Ik ben 22 jaar en sinds 2013 werkzaam bij Almere Nieuws als eindredacteur, presentator en columnist.Daarnaast vlog ik en schrijf ik boeken. Je kunt me ook volgen op social media via de icoontjes in dit blokje. :-)

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.