Kerst: stuur je foto, wens of herinnering in en win een taart! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 13 dec 2016 om 16:40 uur - Laatste update: 13 dec 2016 om 17:01 uur

Kerst: stuur je foto, wens of herinnering in en win een taart!

Geschreven door (volgen?)

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent natuurlijk dat we zoals elk jaar prijzen weggeven: kaarten voor Veiligheidsmuseum PIT en kaarten voor het KAF theater zijn daar goede en leuke voorbeelden van.

Met een nieuwe actie kun je kans maken op een heuse oud en nieuw taart die je op 31 december kan ophalen bij Dominiquestaarten, maar daar moet je wél wat voor doen!

Vertel!

Tegen de kerstdagen publiceren wij een videoclip op onze kanalen op de muziek van ‘Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You‘ met daarin foto’s, herinneringen en wensen van Almeerders.

En nu?

Aan jou de taak om een selfie in te sturen met je kerstmuts, je chihuahua in zijn kerstoutfit, jezelf bij de kerstboom, de versiering aan de voorgevel van je woning, gespotte kerstversiering in de stad, een herinnering uit 2016 of je wens voor 2017.

Alles mag, zelfs als bedrijf, organisatie of instelling kun je meedoen!

Wel dien je er rekening mee te houden dat je gemaakte foto horizontaal gemaakt is, en niet verticaal. 

Doe is voor!

We kunnen het ons goed voorstellen dat je even goed moet nadenken over hetgeen wat je zou kunnen insturen, daarom hebben we hieronder een aantal voorbeelden van foto’s:

2341038268 mimm-christmas-selfie-2-hat rowcroft-staff-members-in-their-christmas-jumpers 8212ceb0ee6b5b1f16a8e2fa6e166ffa

Leuk, ik doe mee!

Via onderstaand formulier kun je je wens, herinnering of foto insturen. Vergeet niet om je naam, e-mail adres en woongebied in te vullen.Categorie:
Redactieblog
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.