Voordeelfestijn bij MediaMarkt Almere: BTW Weg Ermee! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 23 Jan 2017 om 11:25 uur - Laatste update: 23 Jan 2017 om 11:25 uur
reacties

Voordeelfestijn bij MediaMarkt Almere: BTW Weg Ermee!

Geschreven door (volgen?)
www.bertels-fotografie.nl-15

De jaarlijks terugkerende BTW Weg Ermee-actie van Media Markt staat op het punt van beginnen. Donderdag 26 januari tot en met zondag 29 januari betaalt Media Markt de BTW op bijna het gehele assortiment.

Laptops, televisies en smartphones zijn doorgaans het meest populair. Afgelopen jaren bezochten miljoenen mensen de Media Markt-winkels en trok de webshop eveneens miljoenen unieke bezoekers in de actieperiode.

Leukste uitje in januari

De BTW dagen kunnen gerekend worden tot een van de meest populaire uitjes van januari. Met vorig jaar ruim één miljoen bezoekers en twee miljoen bezoekers online overstijgt Media Markt tijdens de BTW dagen de bezoekersaantallen van populaire bezienswaardigheden.

De Efteling trekt bijvoorbeeld gemiddeld 4 duizend bezoekers per dag en het Rijksmuseum zo’n 5 tot 6 duizend bezoekers in het hoogseizoen. Een stad als Amsterdam ontvangt jaarlijks ongeveer zeventien miljoen bezoekers.

De BTW Weg Ermee-dagen zien wij én veel van onze klanten als een jaarlijks winkelfeest. We hopen dit jaar natuurlijk weer een recordaantal klanten blij te maken met de mooiste producten voor minder geld” vertelt André van de Weteringh, vestigingsdirecteur bij Media Markt Almere.

Het is de twaalfde keer dat Media Markt haar jaarlijkse voordeelfestijn viert.

 

Categorie:
Entertainment · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.