[Foto's] Politieke partijen druk met campagne in Almere Centrum - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 11 Mrt 2017 om 17:46 uur - Laatste update: 11 Mrt 2017 om 17:50 uur
reacties

[Foto’s] Politieke partijen druk met campagne in Almere Centrum

Geschreven door (volgen?)
IMG_4817

Verschillende politieke partijen waren zaterdag in Almere Centrum druk met campagne voeren in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen die komende woensdag plaatsvinden.

Zo liepen onder andere de partijen PVV, D66, SP, PvdA en CDA door het centrum om winkelend publiek te voorzien van een flyer en informatie.

“Tijdens het flyeren ontving de PVV veel steunbetuigingen van potentiële PVV-stemmers die het linkse kabinet helemaal zat zijn”, vertelt Olaf Buitelaar namens de PVV.

D66 zette tijdens hun campagne een brassband in voor hun campagne, volgens D66-raadslid Martine van Bemmel waren mensen geïnteresseerd in het verhaal van de partij en zijn inwoners van Almere nu echt bezig met de verkiezingen: “De flyer wordt goed aangepakt en veel mensen nemen de tijd om even een aantal vragen te stellen. Je merkt dat iedereen echt bezig is met de verkiezingen en dat er op de inhoud naar de partijen wordt gekeken. Het is echt heel leuk om nu op straat te lopen en campagne te voeren.


Maak kans op een driegangendiner voor twee personen en kaarten voor de Libelle Zomerweek! Meer informatie »

Foto’s

Max Joling

Sinds 2013 schrijf ik artikelen en columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik overige video's en foto's. Je kunt me via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.