Muntgarage alleen nog open voor abonnementhouders - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 31 Mrt 2017 om 17:09 uur - Laatste update: 31 Mrt 2017 om 17:09 uur
reacties

Muntgarage alleen nog open voor abonnementhouders

Geschreven door (volgen?)
fri0410bb

De muntgarage is alleen nog open voor abonnementhouders. Als gevolg van de brand op 4 oktober vorig jaar, blijkt de schade groter dan eerder werd waargenomen waardoor uit voorzorg alle bovenliggende parkeerlagen worden gesloten.

Direct na de brand is een schouw gedaan door de gemeente. Er is schade waargenomen aan de betonnen wand- en balkconstructies en schade aan de onderzijde van de hellingbaan“, aldus de gemeente.

Tijdens de reparatiewerkzaamheden die momenteel worden uitgevoerd, is extra schade blootgelegd: “De hitte van de brand heeft de betonconstructie meer aangetast dan bij de schouw na de brand zichtbaar was.

De 78 parkeerplaatsen op de eerste parkeerlaag zijn nu dus alleen open voor abonnementhouders. Kortparkeerders worden verwezen naar de Leerlinggarage, Schoutgarage of Flevogarage. Het is niet bekend hoe lang de afsluiting duurt.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.