Klik om te vergroten

[Foto's] Afgelopen weekend 15.000 bezoekers voor WitchWorld
Laatste update: maandag 02 november 2015 - 15:28 uur


Vijftienduizend belangstellenden hebben afgelopen weekend WitchWorld bezocht. Dat meldt Ton Theunis, initiatiefnemer van het park aan Dichtbij.

Tijdens de Kasteeldagen in het onafgebouwde kasteel kon men een kijkje nemen waar eind 2019 het pretpark WitchWorld zal openen.

Lange wachtrij

"Vanuit Limburg ben ik naar Almere gekomen om een bezoek te brengen aan WitchWorld. Mijn zus liep stage bij WitchWorld waardoor ik het al een tijdje ken via social media", vertelt de 19-jarige Alex Meijer.

"Het is niet zomaar iets dat er een compleet pretpark uit de grond wordt gestampt. Als je er dan vanaf het begin bij bent geweest is het natuurlijk heel tof om later te kunnen zeggen dat jij er vr de bouw nog bent geweest. Ik wist hoe het kasteel er enigzins uitzag, maar om het in het echt te zien is het toch wel speciaal."

De 19-jarige is 3 uur onderweg geweest vanaf Venlo en heeft een uur in de rij moeten staan."Je ziet nu al de contouren van hoe het straks gaat worden. wanneer je dichterbij komt zie je steeds meer details terwijl er eigenlijk nog heel veel gedaan moet worden. Het mooie van dit kasteel is dat het er vanaf buiten groter uit ziet dan wanneer je op de binnenplaats staat. Ik weet zeker dat Ton en zijn team er iets moois van gaan maken."

[gallery id="11254"]

 


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.