Goed nieuws voor diegenen die graag op de hoogte willen blijven van urgent nieuws in Almere: word lid van het officiële Almere Nieuws kanaal op WhatsApp!

WhatsApp is enkele tijd geleden begonnen met het uitrollen van een nieuwe functie, namelijk WhatsApp Kanalen. Hierdoor kan een ieder, bijvoorbeeld bekende personen of platformen als Almere Nieuws, de volgers daarvan automatisch op de hoogte stellen. 

Handig om te vermelden is dat de redactie, alsmede andere volgers, jouw telefoonnummer of andere gegevens niet kunnen zien.

Ook is het zo dat er alleen berichten verstuurd kunnen worden door onze redactie. Het is dus niet vergelijkbaar met een WhatsApp-groep.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ja leuk, maar wat sturen jullie zoal?

Alleen het belangrijkste nieuws! Geen informatie over wanneer er kermis is (natuurlijk ook belangrijk), maar voornamelijk urgent nieuws als vermissingen, belangrijke wegafsluitingen en andere calamiteiten in de stad.

Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

C 19-05-2024 12:23:58