Goed nieuws voor diegenen die graag op de hoogte willen blijven van urgent nieuws in Almere: word lid van het officiële Almere Nieuws kanaal op WhatsApp!

WhatsApp is enkele tijd geleden begonnen met het uitrollen van een nieuwe functie, namelijk WhatsApp Kanalen. Hierdoor kan een ieder, bijvoorbeeld bekende personen of platformen als Almere Nieuws, de volgers daarvan automatisch op de hoogte stellen. 

Handig om te vermelden is dat de redactie, alsmede andere volgers, jouw telefoonnummer of andere gegevens niet kunnen zien.

Ook is het zo dat er alleen berichten verstuurd kunnen worden door onze redactie. Het is dus niet vergelijkbaar met een WhatsApp-groep.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ja leuk, maar wat sturen jullie zoal?

Alleen het belangrijkste nieuws! Geen informatie over wanneer er kermis is (natuurlijk ook belangrijk), maar voornamelijk urgent nieuws als vermissingen, belangrijke wegafsluitingen en andere calamiteiten in de stad.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente