1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Politie zoekt getuigen van brandstichting in Poldervlak

112 Poldervlak


In de nacht van maandag op dinsdag werd er aan de Bakkenzuigerstraat een auto in brand gestoken. De recherche is opzoek naar getuigen.

Rond 01.00 uur kregen de hulpdiensten melding van een brand, waar ter plaatse een auto in brand bleek te staan en daarnaast stond ook een rolluik van een pand in brand. De eigenaar van het pand had de brand bij het rolluik zelf al weten te blussen.

De recherche vermoedt dat er sprake is van brandstichting en roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Poldervlak

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Poldervlak of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

10.5 °C

Af en toe lichte regen, temperatuur voelt aan als 8,3 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only