Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

< src='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/04/CfWWhqFWQAAsq0p.jpg' class='mvp-mob-img wp-post-image' srcset='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/04/CfWWhqFWQAAsq0p.jpg 400w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/04/CfWWhqFWQAAsq0p.jpg 300w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/04/CfWWhqFWQAAsq0p.jpg 768w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/04/CfWWhqFWQAAsq0p.jpg 1000w' sizes='(max-width: 400px) 100vw, 400px' />

Entertainment

Nieuwe locatie stembureau Almere Centrum: "je ziet de mensen echt naar ons zoeken"

Nieuwe locatie stembureau Almere Centrum: "je ziet de mensen echt naar ons zoeken"

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Het stembureau in Almere Centrum staat tijdens het referendum over het associatieverdrag met Oekra´ne niet zoals gewoonlijk op het Stationsplein, maar in een hoekje in de hal van het station.

Volgens de voorzitter van het stembureau hebben de mensen wel moeite om het stembureau te vinden: "je ziet dat mensen echt naar ons op zoek zijn, het duurt dan ook even voor ze ons hebben gevonden."

Het is niet bekend waarom het stembureau nu te vinden is in de centrale hal, en niet in de bekende grote keet op het stationsplein. De voorzitter denkt dat het te maken heeft met bezuinigingen van de gemeente.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.5 ℃
Voelt als 4.4 ℃
Gemiddeld
Laagst 0.8 ℃ (04.17 uur)
Hoogst 7.5 ℃ (13.35 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)