SuriToppers terug in Almere
Klik om te vergroten


SuriToppers terug in AlmereGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 02 juni 2016 om 12:46 uur


In 2014 zette het fantastische concert SuriToppers de Grote Zaal van Kunstlinie Almere Flevoland al op zín kop. Nu komt SuriToppers wegens groot succes eindelijk terug naar Almere.

Het concert vindt plaats op vrijdag 17 juni in Kunstlinie Almere Flevoland. De kaartverkoop is nu van start.

SuriToppers begon in 2011 als eerbetoon aan het Surinam Populair Songfestival. Al snel groeide het uit tot een geweldige muzikale show die zijn gelijke niet kent! Een show waar de Surinaamse muziek zoals Kaseko, Suripop, Kawina en Soul centraal staat. Na drie succesvolle edities en meer dan 20.000 bezoekers komt SuriToppers terug met nieuwe editie.

De beste zangers van Suriname

Er zullen optredens plaatsvinden van prominente namen uit de Surinaamse muziekwereld, onder wie Bryan Muntslag, Sylvie Singoredjo, Eddy Assan, John Oldenstam maar ook een aantal verrassingen, zoals comedian Rayen Panday die muzikaal zal verbazen! Gastheer en presentator van de avond is de legendarische Henk van Vliet.

Het geroemde SuriToppers orkest staat natuurlijk weer onder leiding van Ernesto van Dal.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.