Vis à Vis feliciteert inwoners met 40-jarig bestaan van Almere
Klik om te vergroten


Vis à Vis feliciteert inwoners met 40-jarig bestaan van Almere



Geplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 14 juni 2016 om 23:02 uur


Afgelopen maandagmiddag overhandigde wethouder Frits Huis een avondje uit aan een van de eerste bewoners van Almere.

Havenaar Herman Baas werd vorig jaar in het zonnetje gezet toen hij na 40 jaar afscheid nam van zijn baan als buschauffeur in Almere. De overhandiging van de vrijkaarten was het startschot van een actie vanuit Vis à Vis, waarbij alle bewoners uit Almere de voorstelling EXIT met 25 procent korting kunnen bezoeken.

40-jarig bestaan

Almere bestaat 40 jaar en viert dit met diverse activiteiten op verschillende plaatsen in de stad. In de expositie Almere 40 jaar komen de pionierende bewoners van het eerste uur aan het woord. Ook Vis à Vis pioniert sinds 1997 in Almere, toen zij voor het eerst neerstreek in de polder met haar openluchtvoorstelling Drift op het Almere Festival. Sinds 2007 maakt en speelt Vis à Vis spectaculaire openluchtvoorstellingen op haar eigen locatie naast het Almeerderstrand.

Klaartje Wierbos, zakelijk leider van Vis à Vis reageert: “We hebben de afgelopen jaren zo veel kansen gekregen in Almere en daarom wilden we iets terug doen voor de bewoners van Almere.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.