Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Vis à Vis feliciteert inwoners met 40-jarig bestaan van Almere

Vis à Vis feliciteert inwoners met 40-jarig bestaan van Almere

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Afgelopen maandagmiddag overhandigde wethouder Frits Huis een avondje uit aan een van de eerste bewoners van Almere.

Havenaar Herman Baas werd vorig jaar in het zonnetje gezet toen hij na 40 jaar afscheid nam van zijn baan als buschauffeur in Almere. De overhandiging van de vrijkaarten was het startschot van een actie vanuit Vis à Vis, waarbij alle bewoners uit Almere de voorstelling EXIT met 25 procent korting kunnen bezoeken.

40-jarig bestaan

Almere bestaat 40 jaar en viert dit met diverse activiteiten op verschillende plaatsen in de stad. In de expositie Almere 40 jaar komen de pionierende bewoners van het eerste uur aan het woord. Ook Vis à Vis pioniert sinds 1997 in Almere, toen zij voor het eerst neerstreek in de polder met haar openluchtvoorstelling Drift op het Almere Festival. Sinds 2007 maakt en speelt Vis à Vis spectaculaire openluchtvoorstellingen op haar eigen locatie naast het Almeerderstrand.

Klaartje Wierbos, zakelijk leider van Vis à Vis reageert: “We hebben de afgelopen jaren zo veel kansen gekregen in Almere en daarom wilden we iets terug doen voor de bewoners van Almere.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.4 ℃
Voelt als -0.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)