Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Burgemeester en PVV gaan surveilleren in de Kruidenwijk

Burgemeester en PVV gaan surveilleren in de Kruidenwijk

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Burgemeester Franc Weerwind gaat samen met Toon van Dijk (fractievoorzitter van de PVV) mee met de politie tijdens het surveilleren door de Kruidenwijk. Dat hebben de twee donderdagavond afgesproken tijdens de wekelijkse Politieke Markt op het stadhuis.

Tijdens de Politieke Markt werd gedebatteerd over de aanpak van een groep straatterroristen die al enige tijd voor overlast zorgen in de wijk. Zo wordt er door de groep onder andere met stenen naar bussen gegooid en ramen ingegooid van bewoners.

Samenscholingsverbod

De PVV vroeg tijdens het debat om een samenscholingsverbod in de Kruidenwijk, omdat de groep zou proberen om de macht te grijpen in de stad. Andere partijen voelden echter niets voor een samenscholingsverbod.


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.2 ℃
Voelt als 0.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.3 ℃ (08.20 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)