Burgemeester en PVV gaan surveilleren in de Kruidenwijk
Klik om te vergroten


Burgemeester en PVV gaan surveilleren in de KruidenwijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 24 juni 2016 om 12:50 uur


Burgemeester Franc Weerwind gaat samen met Toon van Dijk (fractievoorzitter van de PVV) mee met de politie tijdens het surveilleren door de Kruidenwijk. Dat hebben de twee donderdagavond afgesproken tijdens de wekelijkse Politieke Markt op het stadhuis.

Tijdens de Politieke Markt werd gedebatteerd over de aanpak van een groep straatterroristen die al enige tijd voor overlast zorgen in de wijk. Zo wordt er door de groep onder andere met stenen naar bussen gegooid en ramen ingegooid van bewoners.

Samenscholingsverbod

De PVV vroeg tijdens het debat om een samenscholingsverbod in de Kruidenwijk, omdat de groep zou proberen om de macht te grijpen in de stad. Andere partijen voelden echter niets voor een samenscholingsverbod.


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.