1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

23-jarige man aangehouden voor overval op bus in De Wierden

112 De Wierden


De politie heeft maandagavond een 23-jarige Almeerder aangehouden die er van wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een buschauffeur op de Oldewierde.

In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 juni werd de buschauffeur bij bushalte De Wierden opgeschikt door 3 onbekende mannen die hem bedreigden met een wapen waarna hij zijn bezittingen moest afgeven.

De recherche stelde een onderzoek in waarbij ook beelden van de overval werden getoond. Daarnaast werden er flyers uitgedeeld in de omgeving van de Oldewierde om zo aan meer tips en informatie te komen.

Resultaat

Dit alles resulteerde in de aanhouding van de verdachte. Het onderzoek is nog in volle gang om ook de twee andere verdachten op te kunnen sporen.


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.


Tags bij dit artikel: De Wierden

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Wierden of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

10.7 °C

Droog na regen, temperatuur voelt aan als 8,6 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only