❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


23-jarige man aangehouden voor overval op bus in De WierdenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 28 juni 2016 om 10:45 uur


De politie heeft maandagavond een 23-jarige Almeerder aangehouden die er van wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een buschauffeur op de Oldewierde.

In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 juni werd de buschauffeur bij bushalte De Wierden opgeschikt door 3 onbekende mannen die hem bedreigden met een wapen waarna hij zijn bezittingen moest afgeven.

De recherche stelde een onderzoek in waarbij ook beelden van de overval werden getoond. Daarnaast werden er flyers uitgedeeld in de omgeving van de Oldewierde om zo aan meer tips en informatie te komen.

Resultaat

Dit alles resulteerde in de aanhouding van de verdachte. Het onderzoek is nog in volle gang om ook de twee andere verdachten op te kunnen sporen.


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.