Tijdelijke recyclingperrons in Almere Haven
Klik om te vergroten


Tijdelijke recyclingperrons in Almere HavenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 08 augustus 2016 om 15:44 uur


Vanaf maandag 15 augustus komen in Almere Haven op drie locaties tijdelijke recyclingperrons, omdat een deel van het huidige recyclingperron per half augustus moet worden gesloopt.

"De grond moet per 1 oktober 2016 opgeleverd worden aan Rijkswaterstaat voor de uitbreiding van de A6. Om de inwoners van Almere Haven toch de mogelijkheid te geven hun afval te storten, komen er vanaf maandag 15 augustus tijdelijk recyclingperrons op drie locaties in Almere Haven", aldus de gemeente.

Bij alle locaties kunnen alle soorten afval gebracht worden. Alleen op de Steiger 218 zijn voor grote hoeveelheden puin, tuin- en snoeiafval, grond en hout grote stortvlakken beschikbaar.

Locaties en dagen

  • Markenlaan (voorkant) - op maandag
  • Wierdenpark (naast Najaden) - op woensdag
  • Binnenterrein De Steiger 221 - op zaterdag
  • De Steiger 218 - op maandag, woensdag en zaterdag

De tijdelijks recyclingperrons zijn op bovengenoemde dagen geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur. De situatie duurt totdat het nieuwe Upcycle Centrum Almere (op een andere locatie op De Steiger) in oktober 2017 gereed is.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.