Gooimeerdijk-West van 16 tot 26 augustus afgesloten
Klik om te vergroten


Gooimeerdijk-West van 16 tot 26 augustus afgeslotenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 15 augustus 2016 om 11:18 uur


Door werkzaamheden aan de Gooimeerdijk-West en de aansluiting op de A6 is vanaf dinsdag 16 augustus tot en met rijdag 26 augustus de Gooimeerdijk-West afgesloten voor al het verkeer.

Fietsers worden tijdens de afsluiting omgeleid via de Havendreef, fietstunnel Dunloppad, Luidsprekerstraat, Vasalisstraat, het busviaduct over de Hogering en het Spoorbaanpad.

Omleiding

Vanaf de kruising Havendreef tot aan de Poortdreef zal worden afgesloten. Verkeer vanaf Almere Haven naar Almere Poort (in beide richtingen) zal worden omgeleid via de Havendreef en de A6. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden niet onder de A6 door bij de Poortdreef en langs de Gooimeerdijk fietsen.

De trailerhelling blijft wel bereikbaar.

Afsluitingen A6

Op de A6 richting Lelystad zijn de op- en afritten 2 (Almere Poort) afgesloten. Ook de Poortdreef is afgesloten vanaf de Elemendreef tot aan de Gooimeerdijk. Verkeer vanaf de A6 zal worden omgeleid via de op- en afrit 3. Het lokale verkeer wordt omgeleid via de Elementendreef en de Hogering.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.