Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Gooimeerdijk-West van 16 tot 26 augustus afgesloten

Gooimeerdijk-West van 16 tot 26 augustus afgesloten

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Door werkzaamheden aan de Gooimeerdijk-West en de aansluiting op de A6 is vanaf dinsdag 16 augustus tot en met rijdag 26 augustus de Gooimeerdijk-West afgesloten voor al het verkeer.

Fietsers worden tijdens de afsluiting omgeleid via de Havendreef, fietstunnel Dunloppad, Luidsprekerstraat, Vasalisstraat, het busviaduct over de Hogering en het Spoorbaanpad.

Omleiding

Vanaf de kruising Havendreef tot aan de Poortdreef zal worden afgesloten. Verkeer vanaf Almere Haven naar Almere Poort (in beide richtingen) zal worden omgeleid via de Havendreef en de A6. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden niet onder de A6 door bij de Poortdreef en langs de Gooimeerdijk fietsen.

De trailerhelling blijft wel bereikbaar.

Afsluitingen A6

Op de A6 richting Lelystad zijn de op- en afritten 2 (Almere Poort) afgesloten. Ook de Poortdreef is afgesloten vanaf de Elemendreef tot aan de Gooimeerdijk. Verkeer vanaf de A6 zal worden omgeleid via de op- en afrit 3. Het lokale verkeer wordt omgeleid via de Elementendreef en de Hogering.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.148
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 14.7 ℃
Voelt als 14.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 14.7 ℃ (01.48 uur)
Hoogst 15.9 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog