Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

PVV stelt vragen over vrije dag OBS De Ontdekking voor offerfeest

PVV stelt vragen over vrije dag OBS De Ontdekking voor offerfeest

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De PVV heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld over een vrije dag voor islamitische kinderen dat door OBS De Ontdekking aan de ouders is aangeboden, in verband met het offerfeest komende maandag.

Volgens de partij heeft de school in Noorderplassen de ouders van islamitische kinderen de mogelijkheid gegeven om hun kind maandag thuis te houden. De partij vindt dat de kinderen hiermee worden voorgetrokken ten opzichte van kinderen met een andere achtergrond zoals christelijke of Joodse kinderen.

Schriftelijke vragen

De partij wil van het college weten of zij het handelen van de school ondersteunt en of meer scholen in Almere deze mogelijkheid bieden voor islamitische leerlingen.

Ook wil de partij van het college weten of zij de gevoeligheden erkent die heersen onder ouders die geen islamitische achtergrond hebben, doordat islamitische kinderen nu een extra vrije dag krijgen.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.1 ℃
Voelt als 0.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)